Menu

Whiskey, pubs & craic - 25.-30. april 2014

Rundtur i Irland med besøg på destillerier m.v. Grupperejse for alle whiskey-interesserede i samarbejde med Whisky.dk 

Rundrejse i Irland, hvor vi viser gæsterne de fleste af de gamle traditionsrige og nogle helt nye spændende whiskey-destillerier og -blenders på den grønne ø.
Rejsen går fra Dublin til Middleton på sydkysten og videre til den smukke vestkyst på Dingle-halvøen. Herfra kører vi tværs over Irland med besøg på det smukke Kilbeggan Distillery, før vi slutter i det meget historiske og mytologiske område ved Boyne-floden ved Drogheda.
Rejsen vil præsentere det smukkeste af Irland med den spektakulære natur og den enestående kultur, historie og mentalitet. Her kommer vi helt tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik og craic.
Arrangør og guide er Irlands-eksperten Claus Hebor, der har besøgt den grønne ø mere end 100 gange. Han er uddannet historiker og har et dybtgående kendskab til irsk historie, kultur og levevis. Herudover er han levende interesseret i whiskey og irsk musik, så gæsterne er i de bedste hænder. Han har skrevet talrige artikler og holder løbende foredrag om Irland, så deltagerne vil få et særdeles indgående kendskab til Irland på rejsen.
Få yderligere information og rejseprogram: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

billede 730 x højde
Gå til top