Menu

Rejseforslag til USA & Canada

På baggrund af vores enestående rejser til Irland får vi stadig flere forespørgsler på unikke rejser til USA & Canada. Teknisk arr.: Ans Rejser

Vi har i mere end 25 år rejst i både USA og Canada en utal af gange, og har arbejdet professionelt med markedsføring af USA og Canada i mange år. Denne omfattende erfaring kommer jer til gode, når I skal planlægge jeres rejse til USA og/eller Canada.

Oplev også det ægte USA
Vi synes, at alt for mange rejsende tager til de store turist-magneter: Californien, Florida og New York, og naturligvis skal man opleve disse steder, men der findes så mange andre spændende og mere autentiske områder i USA.
Når man er i NYC bør man lige tage et par aktive dage i det smukke bjergområde Catskill Mountains lige nord for byen. Og her kan I også besøge Woodstock og opleve dens anderledes atmosfære. Eller bo hos Amish-folkene i Pennsylvania og oplev deres helt særegne, men meget imødekommende livsstil.
Eller hvorfor ikke tage til de ægte westernstater Wyoming, Montana og Idaho, hvor I bliver overvældet af imponerende natur, stor gæstfrihed og en afslappet cowboy-livsstil, som for 100 år siden. De steder findes sandelig endnu!
Naturligvis kender vi også alt til Californien og de andre kendte destinationer, og vi kan også finde de unikke oplevelser til jer udover Disneyland, vingårdene i Sonoma Valley, Frihedsgudinden i NYC og badestrandene i Florida.

Canada er et must!
Canada er et land, som de fleste drømmer om - men som aldrig besøger! Og det er synd - for det faktisk nemt og billigt at tage til Canada, og oplevelserne er helt fantastiske.
Selvom der er nogle spændende storbyer og flotte naturområder i øst, så vil vi alligevel anbefale det vestlige Canada med Rocky Mountains og den store prærie.
Hvis I virkelig vil have en enestående naturoplevelse, så skal I besøge Cross River Wilderness midt i Kootenay Nat. Park. Her kommer I i tæt kontakt med livsstilen hos First Nations og oplever de utroligste vandreture i bjergene, hvor I vil se bjørne, moose, elks og masser af andre dyr. Samtidig med at I bor på et dejligt resort med hjemmelavet, organic mad i særklasse - hver dag! Og helt uden TV, mobil og internet!
En lige så autentisk oplevelse får I hos George på La Reata Ranch, der ligger i en smuk flodslugt midt på den endeløse prærie i Saskatchewan. Her kan I leve som cowboys med at drive kvæget ind på nye græningsarealer, lære at kaste med lasso og sidde i saloonen om aftenen, hvor gæsterne fortæller deres utrolige historier.
Canada er som skabt til aktiv ferie, hvor I får oplevelser, der holder resten af livet.  

Kontakt os for uforpligtende forslag og idéer til jeres næste rejse til USA eller Canada. Teknisk arr.: Ans Rejser

.

Gå til top