Menu

Irish Evening 2019:
fre. 20. & lør. 21. sep. 2019 på Fuglsøcentret

Vi arbejder i øjeblikket på et spændende program til "An Irish Evening 2019" på Fuglsøcentret, som afholdes fre. 20. og lør. 21. sep. 2019.
Vi kan love, at der kommer masser af god irsk musik, irsk danseshow samt irsk øl og whiskey, så selvom konceptet er det samme som foregående år, så vil underholdning og indhold være anderledes og helt nyt. Vi glæder os til at præsentere jer for nogle nye glimrende bands fra Irland samt et spændende program. Følg med på www.facebook.com/events/775904849468165/  og på denne hjemmeside.

Se flyer - Billetsalg - Nyt om arr. på Facebook

Fuglsøcentret har gennem de seneste 10 år afholdt "An Irish Evening", og hvert år med udsolgte huse. Nu håber Fuglsøcentret, at mange vil komme om fredagen, da man af erfaring ved, at lørdag meget hurtigt bliver udsolgt.
"De fleste gæster køber billet med overnatning til næste år allerede når de checker ud fra Fuglsøcentret efter vores sidste arrangement i september. Jeg er meget glad for, at det er blevet en tradition for mange gæster, og vi arbejder altid på at få et nyt og spændende program hvert år, så gæsterne oplever nye sider af den irske kultur, musik og dans", fortæller Claus Hebor, der har arrangeret "An Irish Evening" siden 2000 overalt i Danmark og de seneste 10 år også på Fuglsøcentret.
Billetter: Fre. 20. sep. 2019  -   Lør. 21. sep. 2019 

 
Program: BLIVER OFFENTLIGGJORT SENERE

.

Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) 595,- pr. person
Koncertpakke 3 (UDSOLGT LØRDAG!!) - kun fredag tilbage
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i dobbeltværelse med morgenbuffet (kan kun købes for 2 personer) 995,- pr. person
Book allerede nu! Billetsalg online eller tlf. 86 35 13 55 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

.
.
 
Gå til top