Menu

Passionerede Irlands-kendere

Vores guider er kendt for deres meget store viden og passion for Irland. Alle har rejst mange gange i landet, og kender både de kendte og mere ukendte steder på den grønne ø.

Claus Hebor
Claus er Irlands-eksperten, der har besøgt den grønne ø op mod 300 gange. Han er uddannet historiker og har et dybtgående kendskab til irsk historie, kultur og levevis. Desuden har han en brændende passion for Irland med dets smukke natur, musik og enestående gæstfrihed, som bliver formidlet på en utrolig levende og engageret måde, så gæsterne vil få et personligt og indgående indtryk af Irland på rejsen. Han har desuden skrevet talrige artikler til aviser og magasiner og holder løbende foredrag om Irland. Herudover arrangerer han irske kulturevents som "An Irish Evening", whiskeysmagning, koncerter med irske bands samt andre aktiviteter med forbindelse til Irland. Endelig har han en del erhvervskontakter til irske virksomheder, hvor han både arrangerer virksomheds- og studiebesøg for danske virksomheder samt udfører opgaver indenfor marketing, business development og kommunikation.

Helle Hebor
Helle har rejst i Irland i mere end 15 år, og har været i stort set alle områder på den grønne ø. Hun er uvurderlig som co-guide ved større grupper, hvor hun er eminent til at holde sammen på de store grupper samt sørge for at alle kommer med på vandreturene. Hun er vild med at vandre i den smukke natur i Irland og lytte til musikerne på den lokale pub om aftenen.

.  

Gå til top