Menu

Det siger gæsterne...

Vi har gennem årene haft mange hundrede gæster på rejse i Irland, og alle har været begejstret for den grønne ø og for de oplevelser, som vi har sat sammen til dem. I kan læse et foto-blog fra én af rejserne HER.

"Først og fremmest tak til Claus. Din viden, dine anekdoter/historie, historie og den måde du brænder for Irland, har du delt på en måde, at Henning og jeg er overvældet og helt klart har tabt vores hjerte til Irland. Vi har haft en fantastisk oplevelse. Vi oplever, at der har været en god kombination af mange kulturelle komponenter som vandretyre i Irlands bjergtagende natur, historie om Irland, kulturen i Irland, herunder pubkultur. Du har organiseret og sørget for alt, selv madpakker. Alle sanser har været i spil, og vi føler os forkælet.
På turen havde du en dejlig co-guide Helle med. Hun havde øje for selv de små ting, som betød, at vi mod forventning blev taget vare på, hvilket gav os følelsen af at være forkælet. Derudover er I begge meget sociale og har stort overskud og evne for at skabe fællesskaber. Dette betød, at vores selskab på 21 mennesker, som ikke kendte hinanden på forhånd, fik gruppefølelse, hvor vi hjalp hinanden og ubesværet talte med hinanden på kryds og tværs. Tak for jer begge.
Jeg ved ikke, om gruppeoplevelsen altid er på denne måde - eller om det hænger sammen med, at vi var de mennesker, som vi var. Måske kan det ikke skilles ad. Vi syntes i hvert fald, at de andre medrejsende var nogle rigtig dejlige mennesker. Endnu engang for en super oplevelsesrig rejse til Irland. 
Kirsten & Henning Tastesen, rejse til West Cork, aug. 2019
 
"Tusind tak for den meget spændende og indholdsrige ferie, du gav os. Ingen kan være i tvivl om, at du holder af dit arbejde og at du kan indholdet af dette til 100%. 
Der var nok ikke nogen, der kendte til ret meget af det store emne, du serverede for os. Jeg har i hvert fald aldrig oplevet en guide som dig; det var meget spændende at lære Irland at kende. 
Jeg har aldrig været der før, men du har efterladt en flig af Irlands skønhed i mit hjerte. Jeg synes, at Vestirland var utroligt smukt, langt smukkere end jeg havde forestillet mig, og når man så har en guide som dig til at fortælle om det hele, ja så bliver det jo rigtig godt.
Irlandsturen med dig er simpelthen den bedst guidede tur, jeg har oplevet, selvom jeg har rejst rigtig meget rundt i verden. Endnu en gang tak for en fantastisk oplevelse.
Else Mose Curtis, rejse med St. Georgs Gilderne, juli 2018
 
"Tusind tak for en supergodt tilrettelagt tur i sidste uge. Vi nød det virkelig i fulde drag - din kombination af at vise landet, dets indbyggere, livstil og kultur frem, godt krydret med fyldige beretninger om Irlands historie, nyt som gammelt. Din passion for og kærlighed til Irland er tydelig. Du var med til at gøre rejsen til meget mere end "bare" en dejlig ferie med et gæstfrit og indbydende land, gode naturoplevelser osv. Dit engagement gav en ekstra dimension, som virkelig gjorde en markant forskel."
Hanne Eberhardt, rejse med St. Georgs Gilderne, juli 2018

"En guide er ikke bare en guide, - en guide betyder utrolig meget for en rejse, når målet ikke er en badeferie.Du brænder for dit job - dit Irland - og det er en ære for dig, at alle gæster/venner får en flig med sig hjem af Irland. Bløde værdier kan man ikke læse sig til. Hvis man skal have noget af den irske mentalitet med hjem skal vores/dine gæsters sanser åbnes, så vi kan modtage og forstå de oplevelser/udfordringer, som du sætter i værk for os.
Du havde en lille uge,- du var målbevidst - om det så var pubben vi skulle besøge om aftenen, så var det ikke tilfældigt. Dine sejre er store (belønningen for dit knokleri) når det lykkedes - og det gjorde det i hvertfald for mig. Jeg smuglede noget irsk mentalitet med hjem - de oplevede det ikke i tolden for det var kommet ind under huden - og ganske toldfrit.
Jeg var jo en "gæst" i gruppen og havde ikke hørt dit foredrag inden tilmeldingen, men det blev meget rost og allerede der havde folk mærket dit engagement og store indsigt i Irland. Et sådan referat var jo også en motiverende faktor for at tilmelde sig. Antallet af deltagere på turen - i alt 25, synes jeg var et perfekt antal. Vi kom hurtig til at virke som en helhed - og du fik sikkert en hurtigere indsigt i hvad det var for en gruppe du havde med og kontakt med den enkelte. Din Huskeseddel og de 12 tips til bedre oplevelser virkede på mig som: Her var en guide der ville noget mere - en personlig hilsen og guidning. Jeg synes at programmet fra start til slut var rigtig godt og varieret. Vi skulle Opleve - og det må jeg sige at vi gjorde med en sprudlende guide hver dag,så er det nemlig bare med at være på dupperne - så blir` der nemlig både oplevet og "levet".
Tak for det hele Claus- som jeg sagde i lufthavnen og som jeg vedholder: "Du er unik". Dit motto: "Rejser med personlighed, hjerte og sjæl" lykkedes. Tillykke!
Lisbeth Petersen, rejse med Metal Randers, maj 2017

... tusind, tusind tak for en meget oplevelsesrig tur til Irland, der blev højdepunktet i sommerens udflugter. Det var spændende at blive ført ind i Irlands historie, at opleve den storslåede natur og ikke mindst den irske gæstfrihed. Galway var en perle, utroligt charmerende, og så havde du jo fundet frem til nogle yderst 'velsmagende' restauranter. Pubkulturen var også meget spændende at opleve, man skulle lige gøre sig klart at det at gå på pub i Irland ikke er det samme som at gå på værtshus i Danmark, og så kan vi godt lide din sætning om at 'en fremmed er en ven du ikke har mødt endnu'. Besøget på det naturhistoriske museum i Dublin og turen op på Diamond Hill var et hit blandt de yngste deltagere...gode rejser til den fantastisk spændende, smukke og gæstfri grønne ø. Vi er glade for at have lært Irlands mest vellidte dansker at kende - dig.
Henrik & Bente Andersen, familiererejse juni 2016

Herlig tur, der levede 100% op til forventningerne om natur, musik,publiv og hyggelige humoristiske irere.
Nete Elsgaard, gæst på "Tæt på Irlands sjæl", juli 2016

I har virkelig lagt både viden, sjæl og hjerte i at formidle alle oplevelser. Jeg kendte ikke så meget til Irland i forvejen, men den historiske baggrund for, hvilke livsvilkår irerne har haft, var rigtig vigtig at få med. Jeg blev taget med på en rejse, hvor jeg bare skulle åbne for alle sanser og suge til mig.
Vidtstrakt natur, hvor man bliver meget lille, mange storslåede oplevelser i denne natur, Atlanterhavssejlads, guidede ture i store og små byer både til fods og i bussen, irernes kultur på pubberne med smag for både musik, whiskey og guinness, fine hoteller og mad, der bare duftede og smagte af gode råvarer. Dejlige dage med tur hver eneste dag fyldt med oplevelser og synsindtryk, som ikke er så nemme kun at bruge ord om, man skal have sanserne med. Når jeg her efterfølgende kigger brochuren for turen igennem og ser billederne på hjemmesiden og bloggen, så har jeg jo netop fået sanserne med, og forskellen er, at nu oplever jeg det.
Mildred Brendes, Bornholm.

Tusind tak for den dejlige rejse til Irland, med de skønne minder vi fik med hjem. Når vi ser tilbage, har vi godt nok oplevet meget på de dage og meget forskelligt. Også en oplevelse at opleve pubbesøgene med alle de mennesker, der er stuvet sammen og hygger sig. Vi snakker stadig om den dejlige Guinnes øl, du Claus var imponeret af, at vi drak. Vi er enige om at det hele bare kørte og du har gjort dit bedste for os ang: at se så meget som muligt i ugens løb. Tak begge to for jeres dejlige venlige måde at være på. Vi skal nok reklamere godt for Irland. 
Judit & Gert, Gudhjem.

... en spændende rejse med de mange gode oplevelser og den utrolig lækre mad, - så lækker mad har jeg ikke oplevet før på grupperejser og jeg har rejst i mange lande. Det var især det vestlige Irland jeg er mest betaget af ...
Ruth Funch, Ældresagen Bornholm

Tak for en fantastisk uge i det skønne Irland. Jeg fik mine forventninger til Irland helt indfriet og mere til. Lige fra 1. dag fik vi indblik i den irske historie og bekendtskab til kulturen. Først rundt i Dublin og hørte spændende historie om kendte bygninger der. Frokost og så til Galway. En spændende by med mange hyggelige pubs fandt vi ud af efter fire dage der. Spændende spisesteder, hyggelige mennesker, der gerne vil snakke og fortælle. Selvfølgelig ikke at glemme de mange naturoplevelser vi blev guidet rundt til. Traveture i skønne naturområder, sejlture på Atlanterhavet, som var helt utrolig flot, selv om vi blev vippet lidt. Vi fik også indblik i Whiskey og dens fremstilling.
Claus, jeg syntes, du gjorde et godt arbejde med at fortælle og føre os ind i Irlands historie. Tak Jeg er ikke i tvivl om hvad du synes om Irland. Jeg er sikker på at det ikke er sidste gang jeg har været der. Så det du nævner med at have en flig med hjem i hjertet har jeg fået.
Eva Lillelund, juni 2014

Alt var så godt tilrettelagt, så man slap for at bekymre sig om praktiske problemer ved at befinde sig i et fremmed land! Det var så rart, at have en så velorienteret og vidende guide som Claus til at fortælle om landets historie og natur - ingen tvivl om "at du har Irland under huden"!
Anni Bruhn., Ældresagen Brønshøj/Vanløse, maj 2014

... gerne sige jer tak for en meget veltilrettelagt tur til Irland i september. Vi ved, at hele rejseholdet tænker meget positivt om den. Der var så mange specielle ting..."
Kirsten & Ole Ravn, Frederiksberg

Tak for en vidunderlig bryllupsrejse til Irland i 2011. Turen hed "det ægte Irland , og det var det vi følte og oplevede. Vi kom steder, hvor der ikke var overrendt af andre turister. Der var steder, hvor vi følte, at dette måtte være "verdens ende" men VUPTI, så var der lige en pub. Vi mødte og snakkede med mange lokale, de var utrolig flinke og de fik os til, at føle os velkomne. Vi oplevede det flade milde landskab i midt Irland og det barske klippelandskab på vestkysten. Takket være dig Claus er det ikke sidste gang vi tager til Irland.
Dorthe og Morten Vildrich Andersen, Randers

Tak for en fantastisk tur  til Irland. En oplevelse, som vi tit tænker på og fortæller om. Du, Claus, havde forstået at vise os et utroligt smukt land med en masse spændende steder. Samtidig var det en behagelig tur uden for meget stres og uden, at vi ustandselig rendte ind i andre turister! Vi har anbefalet turen til Irland til andre..."
Bente Larsen & Mogens Lie., Græsted

... dejlige dage i Irland, som var rig på kultur, historie og oplevelser. Det er første gang jeg har rejst alene, så denne rejse var en prøve. Det var en god oplevelse, I skabte en god stemning, og der var plads til alle.
Birgitte Blauenfeldt., Ældresagen Brønshøj/Vanløse, maj 2014

Alt i alt godt planlagt og ikke spor stresset. Tak for en interessant og oplysende tur - og skønt, du ville tage os med i "dine" pubber, når du havde "fri".
Jane Steffensen., København

... vil gerne takke Jer for en dejlig tur til det halve Irland, en golfrunde havde selvfølgelig ikke gjort noget, ellers var alt meget vellykket - selv vejret, som man ellers ikke tager til Irland for, var der en købmand i Dublin der sagde til os.
Inger & Ove Skjærbæk., Helsingør

Alle er enige om at det var en dejlig tur med mange oplevelser både af naturmæssig karakter, og de mere underholdende. Det skyldes ikke mindst en meget kompetent guide og hans søde og venlige medhjælper Helle, der under hele turen medvirkede dels som ”bagtrop”, der sørgede for at hele den store flok var intakt, og dels som en god suppleant til Claus.
Leon Andersson., Ældresagen Farum

Alle syntes det var en rigtig god tur, så du skal have tak for din fine indsats på hele turen.
Bjarne Andersen, Topteam Aps, Skive

...det var en fantastisk tur.
Lis Lisborg., Århus

.

Familien Andersen juni 2016
Gå til top