Menu

Grupperejser til Irland - med Irlands-ekspert Claus Hebor

Lige nu har vi følgende rejseafgange til Irland. Alle rejser præsenterer det smukkeste af Irland med den spektakulære natur og den enestående kultur, historie og mentalitet, og vi kommer helt tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik og craic. Kontakt os hvis I ønsker jeres helt egen rejse, så skræddersyer vi det til jer, men idéelt set skal vi vide det ca. 10-12 måneder før afrejse af hensyn til hotelkapacitet.

Vores grupper varierer fra mindre grupper på 12-16 gæster til "forenings-grupper" på op til 40 gæster, men vores normale grupperejser er baseret på et max. antal på 24 gæster. Ved store grupper er vi ofte to guider, der tager sig af jer.
Nogle af afgangene er reserveret lukkede grupper, mens andre er åbne for alle interesserede. I kan læse mere om de enkelte rejser på denne website eller rekvirere et fuldt dag-til-dag program. Det er vigtigt at tilmelde sig i god tid, og alle rejser lukkes min. 3 måneder før afgang. 

Program 2023:
Program opdateres løbende - Tek. arr.: Kultur-Retur/Team-Island cvr.: 29809895, hvis ikke andet angivet.

Gymnasierejse Dublin - 5 dage / 4 nætter
06. mar. - 10. mar. 2023 (LUKKET GRUPPE)
Studierejse for gymnasium til Galway med sightseeing og kultur.

Østlige & vestlige Irland: Betagende natur & spiritualitet i Irland - 9 dage / 8 nætter
13. - 21. apr. 2023 (ÅBEN FOR ALLE) med Kristeligt Dagblad og KulturRetur
Rundrejse med fokus på spiritualitet, tro og religion i Irland, hvor vi besøger de vigtigste spirituelle steder i Irland, hører historien om både den keltiske og katolske tro i Irland samt møder spændende lokale eksperter til foredrag og diskussion. Rejsen går fra Drogeda til vestkysten, over Galtee Mountains til Glendalough og videre til Dublin. En kulturrejse udover det sædvanlige, hvor tro, historie, natur, spiritualitet og irsk kultur & gæstfrihed er omdrejningspunktet. Artikel i KD 28. okt. 2022 omkring specialrejsen. Tilmelding & rejseprogram

Nordvest- & N.Irland: Storslåede Donegal & N. Irland - 8 dage / 7 nætter
Man. 24. apr. - man. 01. maj 2023 (ÅBEN FOR ALLE)
Man. 22. maj - man. 29. maj 2023 (FÅ PLADSER TILBAGE - ÅBEN FOR ALLE
)
Tir. 20. juni - tir. 27. juni 2023  (med ANS REJSER - ÅBEN FOR ALLE) Program & Pris
Tir. 25. juli - tir. 01. aug. 2023 (FÅ PLADSER TILBAGE - ÅBEN FOR ALLE)
Tir. 22. aug. - tir. 29. aug. 2023 (med ANS REJSER - ÅBEN FOR ALLE) Program & Pris
Tir. 12. sep. - tir. 19. sep.. 2023 (ÅBEN FOR ALLE)
Det nordvestlige Irland er ukendt for de fleste turister, men byder på enestående naturscenerier med Europas højeste havklipper, ægte keltisk kultur, lokale specialiteter på gode restauranter og hyggelige små byer, som lever livet som for 100 år siden. Samtidig besøger vi i N.Irland og Belfast, hvor I bl.a. oplever det imponerende Titanic Museum, et af naturens allerstørste mirakler Giants Causeway samt kører på en af verdens smukkeste kystveje langs Antrimkysten. I kommer naturligvis også til at høre den turbulente historie om N.Irland med besøg i Museum of Free Derry og Crumlin Road Gaol. Det er en kulturrejse med fokus på den uberørte natur, store seværdigheder, de bedste irske fødevarer samt masser af kultur, musik og craic.

Vestlige Irland: Det magiske Irland med Galway, Connemare, Aran Islands & Drogheda/Dublin - 8 dage/7 nætter
Man. 01. - 08. maj 2023 (med ANS REJSER - ÅBEN FOR ALLE) Program & pris
Man. 12. juni - man. 19. juni 2023 (FÅ PLADSER TILBAGE - ÅBEN FOR ALLE)
Rundrejse i det vestligste Irland, hvor vi vil vise gæsterne det smukkeste af Irland med den spektakulære natur og den enestående kultur, historie og mentalitet.
Oplev det vildsomme og utroligt smukke vestlige Irland, som er ukendt for de fleste turister. På rejsen tager jer med ud i helt uberørt natur ved det blå Atlanterhav for at opleve den smukke natur samt opleve seværdigheder, steder og historier, som kun kendes af de lokale. Rejsen giver et fremragende indtryk af, hvordan natur og historie har formet den berømte irske mentalitet med et hårdt liv iblandet masser af melankoli, glæde og årtusindgamle legender.
I Dublin oplever vi den smukke, pulserende storby med de mange seværdigheder, gamle bygninger og hyggelige museer. En overflødighed af enestående oplevelser for dem, der har lyst til nye og helt ukendte sider af Irland. Her kommer vi tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik og craic. 

Sydvestlige Irland: Det farverige Cork, Bantry & Sheeps Head - 8 dage / 7 nætter
man. 15. - 22. maj 2023 (UDSOLGT)
man. 07.- 14. aug. 2023 (ÅBEN FOR ALLE)
Rejsen går til Cork og den sydvestlige del af Irland, hvor Cork er den 2. største by i Irland, og har en livligt musik- og pub-liv. Herefter fortsætter vil til den hyggelige kystby Bantry i  West Cork, som er kendt som “rebel county” samt for den vilde og smukke natur langs Atlanterhavet og de små hyggelige byer. Her er flere områder, hvor man stadig taler irsk (Gaelta-cht) som Oileán Chléi-re, Béal Átha'n Ghaorthaidh (Ballingeary), Cúil Ao-dha (Coolea) og Cill na Martra (Kilnamartyra), hvor man kan opleve den ægte irske musik, sang og dans. West Cork er også kendt for de kulinariske oplevelser med gode lokale råvarer, og mange restauranter har modtaget mange internationale udmærkelser. Det er en kulturrejse med fokus på den uberørte natur, smukke vandreture, de bedste irske fødevarer samt masser af kultur, musik og craic.

Vestlige Irland: Den smukkeste vestkyst ved Kerry, Dingle & Irlands vilde bjerge - 8 dage / 7 nætter
Tir. 11. - tir. 18. juli 2023 (med ANS REJSER - ÅBEN FOR ALLE) Program & pris
Tir. 26. sep. - tir. 03. okt. 2023 (med ANS REJSER - ÅBEN FOR ALLE) Program & pris
Denne rejse tager jer til de mest populære og smukkeste steder i Kerry, som er en turistmagnet p.g.a. den smukke natur. Men vi tager jer også med til de ukendte - og ofte mere imponerende – naturscenerier. Vi bor således i den lille autentiske irske by Killorglin med de mange sjove butikker og hyggelige pubber med levende musik. 
På rejsen oplever I verdens smukke kystrute: Ring of Kerry, den måske endnu mere imponerende Dingle-halvø, hvor de stadig taler gælisk, samt også turistmagneten Killarney - men også Kerry Cliffs, Skellig Island m.v.
Vi tager jer med på et par mindre vandreture i den smukkeste irske natur som Slea Head og Gap of Dunloe, som vi oplever på tætteste hold. Rejsen indeholder desuden en enestående bådtur til det idylliske parkanlæg Garnish Island ligesom vi besøger et whiskeydestilleri samt lokale fårehyrder, musikere og andet godtfolk.
Det er et uforglemmeligt møde med det smukke Irland, den enestående kultur og de meget gæstfrie irere på en aktiv kulturrejse.

Østlige Irland: Dublin, Wicklow Mountains & mythical Meath - 8 dage / 7 nætter
Tir. 04. - tir. 11. juli 2023 (ÅBEN FOR ALLE) Program & pris
Tir. 15. - tir. 22. aug. 2023 (ÅBEN FOR ALLE) Program & pris
Tir. 29. aug. - tir. 05. sep. 2023 (ÅBEN FOR ALLE) Program & pris
Rundrejse med korte busdage i det østlige Irland med hovedstaden Dublin, Wicklow Mountains med den spektakulære natur syd for Dublin samt den enestående kultur og historie i området Mythical Meath nord for Dublin. På denne rejse er der god tid i Dublin til at opleve det Dublin, som er ukendt for de fleste turister, idet vi fokuserer på det autentiske og hyggelige Dublin. Da der endvidere er god tid på egen hånd kan gæsterne selv udvælge de kendte seværdigheder, som netop de ønsker at opleve.
Herefter tager vi den smukke kystrute syd for Dublin til Wicklow Mountains, hvor vi besøger den 1.500 år gamle klosterby Glendalough med mulighed for en enestående smuk vandretur rundt om Upper Lake, hvor det irske natursceneri virkelig viser sig frem på flotteste vis.
Nord for Dublin bor vi i den gamle by Drogheda ved Boyne-floden, som har så mange historiske steder – lige fra stenalderens imponerende templer ved Bru Na Boinne (Newgrange) over Hill of Tara til Battle of The Boyne og selve byens historie. Masser af spændende historie og flot vandretur ved Clogherhead Cliffs samt besøg på Irlands bedste whiskey-destilleri.

Ireland VIP-Tour 2023. TBD - 5 dage / 4 nætter
datoer kommer i 2023 (LUKKET GRUPPE)
Specialrejse for Irlands-enthusiaster, hvor vi hvert år siden 2003 har udforsket både nye og kendte områder i Irland. I 2021 går rejsen til Bantry, West Cork & Beara Peninsula med vandreture, kulinariske oplevelser og musik.

Specialrejse til forening 2023: Østlige Irland & Dublin  - 3 dage / 2 nætter
Tir. 21. mar. - fre. 25. mar. 2023 (LUKKET GRUPPE - UDSOLGT)
Specialrejse med unikke virksomhedsbesøg og oplevelser, der er tilpasset foreningens ønsker, i det østlige Irland. Desuden indføring i irsk kultur og mentalitet.

Gymnasierejse Galway - 5 dage / 4 nætter
Man. 23. - fre. 27. okt. 2023 (LUKKET GRUPPE)
Studierejse for gymnasium til Dublin med sightseeing og kultur.

Flere rejser er løbende under udarbejdelse, så kontakt os eller følg med på denne website.

Gå til top