Menu

Grupperejser til Irland - med Irlands-ekspert Claus Hebor

Lige nu har vi følgende rejseafgange til Irland. Alle rejser præsenterer det smukkeste af Irland med den spektakulære natur og den enestående kultur, historie og mentalitet, og vi kommer helt tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik og craic. I kan læse et foto-blog fra én af rejserne HER

Vores grupper varierer fra mindre grupper på 12-16 gæster til "forenings-grupper" på op til 40 gæster), men de fleste af vores rejser er baseret på et max. antal på 24 gæster. Ved store grupper er vi ofte to guider, der tager sig af jer.
Nogle af afgangene er reserveret lukkede grupper, mens andre er åbne for alle interesserede. I kan læse mere om de enkelte rejser på denne website eller rekvirere et fuldt dag-til-dag program. Vi arrangerer tillige individuelle rejser som f.eks. kør-selv eller andre transportformer. Det er vigtigt at tilmelde sig i god tid, og alle rejser lukkes min. 3 måneder før afgang.
Hvis I ønsker jeres helt egen rejse til Irland, så kontakt os med jeres ønsker og idéer, og vi sætter gerne et uforpligtende oplæg sammen.  

Program 2021:
program opdateres løbende - Tek. arr.: Kultur-Retur/Team-Island cvr.: 29809895

Vestlige Irland: Det magiske Irland med Galway, Connemare, Aran Islands & Drogheda/Dublin - 8 dage/7 nætter
Man. 06. sep. - man. 13. sep. 2021 (ÅBEN FOR ALLE)
Oplev det utroligt smukke vestlige Irland, som er ukendt for de fleste turister. På rejsen tager vi jer med ud i helt uberørt natur ved det blå Atlanterhav for at opleve den smukke natur samt opleve seværdigheder, steder og historier, som kun kendes af de lokale. En overflødighed af enestående oplevelser for dem, der har lyst til nye og helt ukendte sider af Irland. Her kommer vi tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik og craic. Rejsen giver et fremragende indtryk af, hvordan natur og historie har formet den berømte irske mentalitet med et hårdt liv iblandet masser af melankoli, glæde og årtusindgamle legender.

Ireland VIP-Tour 2021. Bantry & West Cork - 5 dage / 4 nætter
ons. 29. sep. - søn. 03. okt. 2021 (LUKKET GRUPPE - UDSOLGT)
Specialrejse for Irlands-enthusiaster, hvor vi hvert år siden 2003 har udforsket både nye og kendte områder i Irland. I 2021 går rejsen til Bantry, West Cork & Beara Peninsula med vandreture, kulinariske oplevelser og musik.

Program 2022:
program opdateres løbende - Tek. arr.: Kultur-Retur/Team-Island cvr.: 29809895

Gymnasierejse Dublin - 5 dage / 4 nætter
28. mar. - 01. apr. 2022 (LUKKET GRUPPE)
Studierejse for gymnasium til Dublin med sightseeing og kultur.

Østlige & vestlige Irland: Betagende natur & spiritualitet i Irland - 7 dage / 6 nætter
21. - 29. apr. 2022 (ÅBEN FOR ALLE - få pladser - garanteret afgang) med Kristeligt Dagblad og KulturRetur
Rundrejse med fokus på spiritualitet, tro og religion i Irland, hvor vi besøger de vigtigste spirituelle steder i Irland, hører historien om både den keltiske og katolske tro i Irland samt møder spændende lokale eksperter til foredrag og diskussion. Rejsen går fra Drogeda til vestkysten, over Galtee Mountains til Glendalough og videre til Dublin. En kulturrejse udover det sædvanlige, hvor tro, historie, natur, spiritualitet og irsk gæstfrihed er omdrejningspunktet. Se annonce

Specialrejse til forening 2022: Østlige Irland & Dublin  - 6 dage / 5 nætter
Man. 02. - lør. 07. maj 2022 (LUKKET GRUPPE - stadig pladser for medlemmer)
Specialrejse med unikke oplevelser, der er tilpasset foreningens ønsker, i det østlige Irland. Desuden indføring i irsk kultur og mentalitet.

Nordvest- & N.Irland: Storslåede Donegal & N. Irland - 8 dage / 7 nætter
Man. 16. maj - man. 23. maj 2022 (UDSOLGT)
Man. 20. juni - man. 27. juni 2022 (ÅBEN FOR ALLE)
Man. 18. juli - man. 25. juli 2022 (ÅBEN FOR ALLE)
Man. 15. aug. - man. 22. aug. 2022 (ÅBEN FOR ALLE)
Man. 29. aug. - 05. sep. 2022 (ÅBEN FOR ALLE)
Det er en aktiv kulturrejse med fokus på vandreture i naturen, gode kulinariske oplevelser samt masser af kultur, musik og craic. Det nordvestlige Irland er ukendt for de fleste turister, men byder på enestående naturscenerier, spændende vandreture på Europas højeste havklipper, lokale specialiteter på gode restauranter og hyggelige små byer, som lever livet som for 100 år siden. Samtidig besøger vi Derry og Belfast i N.Irland, hvor I bl.a. oplever det imponerende Titanic Museum, et af naturens allerstørste mirakler Giants Causeway samt hører naturligvis den turbulente historie om N.Irland.

Islay Whisky Tour 2022: Best of Distilleries & more - 7 dage / 6 nætter
Lør. xx.-søn. xx. juni 2022 (LUKKET GRUPPE - UDSOLGT)
Rundrejse til Islay og Edinburgh, hvor vi viser whisky-enthusiasterne de fleste af de gamle traditionsrige og nogle helt nye spændende whisky-destillerier i Skotland. Vi får endda smagninger på destillerier, som gæster normalt ikke får adgang til samt vandreture, gode middage & fornuftig snak om whisky.

Vestlige Irland: Det magiske Irland med Galway, Connemare, Aran Islands & Drogheda/Dublin - 8 dage/7 nætter
Man. 04. april - man. 11. april 2022 (ÅBEN FOR ALLE)
Man. 04. juli  - man. 11. juli  2022 (ÅBEN FOR ALLE)
Man. 29. aug. - man. 05. sep. 2022 (ÅBEN FOR ALLE)
Man. 05. sep. - man. 12. sep. 2022 (ÅBEN FOR ALLE)
Rundrejse til Galway, Connemare, Aran-øerne og Cliffs of Moher samt Drogheda eller Dublin i øst, hvor vi vil vise gæsterne det smukkeste af Irland med spektakulær natur og den enestående kultur, historie og mentalitet. Oplev det utroligt smukke vestlige Irland, som er ukendt for de fleste turister. På rejsen tager vi jer med ud i helt uberørt natur ved det blå Atlanterhav for at opleve den smukke natur samt opleve seværdigheder, steder og historier, som kun kendes af de lokale. En overflødighed af enestående oplevelser for dem, der har lyst til nye og helt ukendte sider af Irland. Her kommer vi tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik og craic. Rejsen giver et fremragende indtryk af, hvordan natur og historie har formet den berømte irske mentalitet med et hårdt liv iblandet masser af melankoli, glæde og årtusindgamle legender.

Vestlige Irland: Den smukkeste vestkyst ved Kerry, Dingle & Irlands vilde bjerge samt Dublin - 7 dage / 6 nætter
Man. 08. aug. - man. 15. aug. 2022 (ÅBEN FOR ALLE)
Flere datoer / uger mulige i. 2022 (ÅBEN FOR ALLE)
Kerry er blevet kåret som verdens smukkeste kyststrækning, og med udgangspunkt i den hyggelige by Killoglin oplever vi Ring of Kerry, Cliffs of Kerry (over 100 m højere end Cliffs of Moher), Dingle, Irlands højeste bjerg Carrantuohill samt ikke mindste de glimrende restauranter og de livlige pubber i Killorglin. Vandreture er som altid en god del af kulturrejsen..Vi slutter med et par dage i Irlands hovedstad Dublin.

Sydvestlige Irland: Det farverige Cork, Bantry & Sheeps Head - 7 dage / 6 nætter
man. 01.- man. 08. aug. 2022 (UDSOLGT )
Cork er irlands 2. største by med godt byliv og glimrende restauranter. Herefter gennem det smukke West Cork langs sydkysten til Bantry, som er noget af det mest idylliske i Irland. Her er der vandreture på det afsondrede Sheep´s Head samt på Beare Peninsula. Desuden bådtur ud til den eventligt smukke ø Garnish Island med eksotiske træer og buske. Desuden oplever vi livet i en lille hyggelig havneby med kunstnere, pubber og levende musik.

Ireland VIP-Tour 2022. TBD - 5 dage / 4 nætter
ons. 28. sep. - søn. 02. okt. 2022 (LUKKET GRUPPE)
Specialrejse for Irlands-enthusiaster, hvor vi hvert år siden 2003 har udforsket både nye og kendte områder i Irland. I 2021 går rejsen til Bantry, West Cork & Beara Peninsula med vandreture, kulinariske oplevelser og musik.

Vandregruppe Donegal - 8 dage / 7 nætter
man. 03. okt. - man. 10. okt. 2022 (LUKKET GRUPPE)
Studierejse for gymnasium til Dublin med sightseeing og kultur.

Gymnasierejse Galway - 5 dage / 4 nætter
Man. 17. - fre. 21. okt. 2022 (LUKKET GRUPPE)
Studierejse for gymnasium til Dublin med sightseeing og kultur.

Flere rejser er løbende under udarbejdelse, så kontakt os eller følg med på denne website.

Gå til top